Sdílené připojení k internetu

Pokud se rozhodnete mít nezávislý telefon, či tablet pro EET, je nutné vyřešit připojení k internetu, bez kterého není možné provozovat EET. Otázka je, jak to udělat co nejlevněji.

Jednou možností, která je zdarma, je využití internetového připojení Vašeho běžného telefonu, pokud již nějaké internetové připojení máte. Toho se dá docílit tak, že internet sdílíte pro váš druhý telefon, který je určen speciálně pro EET. Výhoda je, že Vás to nestojí žádné peníze navíc, nevýhoda je, že musíte být v dosahu Vašeho hlavní telefonu. Také to spotřebovává více energie z baterie a je třeba to umět správně nastavit. Postup je následující:

  • V menu Vašeho hlavního telefonu kde je k dispozici internet jděte do nastavení telefonu. V nastavení hledejte položku "Sdílení připojení", nebo "Přenosový přístupový bod". Pravděpodobně to bude schováno v nastavení "Další".  Zvolte "Konfigurovat přístupový bod WIFI".  Zvolte si název sítě a heslo (libovolně). Poté přenosný přístupový bod v menu aktivujte. Na horní liště by měla být zobrazena ikonka sdílení. Tímto nastavením jste začali sdílet svůj internet přes WIFI všem, kteří znají zvolené heslo.
  • V menu telefonu pro EET zvolte položku "WIFI" a najděte si svojí síť, jejíž jméno jste nastavili v prvním kroku. Zadejte heslo, které jste si zvolili v prvním kroku. Zkuste si zobrazit nějakou internetovou stránku, abyste byli jistí, že vše správně funguje.

Nicméně pokud budete používat EET častěji, je lepší si pořídit do speciálního mobilu levný internet .

Zanechte zprávu



Orana Zdena

5 roky ago

Dobry den,mam dotaz.Mam tel HUAWEI,mam v nem ztazeno EETPlus.Jezdim se zbozim po republice.Mam velkoobchod.Mam denne tak 6 dokladu.Mam si poridit 2.tel..?Jak bych to pak cele musela udelat?Dekuji

Roman

5 roky ago

Dobrý den, je to na Vás, zda si pořídit pro EET speciálně určený telefon, nebo použít stávající. Pokud chcete použít nový telefon, jednoduše zkopírujte certifikát FU do nového telefonu. Používejte ale jen jeden telefon pro EET. Jestliže chcete používat pro EET oba dva telefony, vytvořte si na daňovém portálu dva certifikáty. Pro každý telefon jeden. Další informace naleznete zde: https://eetplus.cz/caste-otazky-a-odpovedi/

Roman Vithous

5 roky ago

Osobně bych na 6 dokladů za den (tedy cca 1500 za rok) už samostatný telefon či tablet pořídil, a to jako další pokladnu a s vlastním (druhým) certifikátem, jak píše autor programu.
V "hlavním" telefonu bych aplikaci (s aktivním PINem) nechal jako zálohu pro případ poruchy vybití či jiné nepoužitelnosti "evidenčního" zařízení, protože bez okamžitého zaevidování můžete prodávat jen s problémy a poměrně velkým rizikem konfliktu s finanční správou.

Evidence EET venku v zimě | EET Plus jednoduše zdarma

4 roky ago

[…] připravený záložní EET telefon. Může to být nějaký starý vysloužilý Android telefon i bez SIM karty. Je potřeba použít pro každý telefon jiný certifikát.  Nevadí, pokud vystavíte účtenky […]

Nejnovější příspěvky

EET-Plus-logo-3-w-400px

Kontaktní informace

Ing. Roman Bouchner

eetplus s.r.o.
Bratranců Veverkových 587
Zelené Předměstí, 530 02 Pardubice
IČ: 06675301, DIČ: CZ06675301

DUNS: 49-599-9210

Technická podpora
email: tp@eetplus.cz

EET Plus jednoduše zdarma © 2020. All Rights Reserved.   Design: Ing. Pavel Křivka