Tisk účtenek s EET Plus

Pokud používáte aplikace EET Plus, nemusíte si kupovat tiskárnu a tisknout účtenky.

Pokud ale přesto chcete tisknout, existuje více variant:

Tisk EET na Bluetooth tiskárnách

Účtenky lze tisknout na malých přenosných tiskárnách, které můžete nosit sebou. Výhoda je, že spojení s tiskárnou je bezdrátové. Vhodná tiskárna je například  CASHINO PTP-II, nebo  Elio P100. Tiskárnu nastavíte přímo v aplikaci EET Plus.

Dejte menu (tři tečky napravo nahoře), poté Nastavení, Nastavení tisku, Nastavit tiskárnu, Bluetooth a vybrat tiskárnu.

Tisk EET na USB tiskárnách

USB tiskárny se připojují k telefonu USB kabelem. Tento tisk je dispozici v nové verzi EET Plus (verze 3.44). Stačí připojit USB kabel a tiskárna se nastaví. Lze také pomocí menu (tři tečky napravo nahoře), poté Nastavení, Nastavení tisku, Nastavit tiskárnu, USB a vybrat tiskárnu.

Pro propojení USB tiskárny s telefonem budete potřebovat USB redukci.

Tisk EET na velkých tiskárnách

Pokud nemáte malou tiskárnu pro tisk účtenek, můžete použít klasickou velkou tiskárnu (která tiskne na normální papír A4). Tyto tiskárny se nastavují přímo v nastavení telefonu (tedy ne v nastavení EET Plus). Typicky se jedná o WIFI tiskárny ve Vaší síti. Tisknout můžete rovnou z aplikace EET Plus. Musíte mít telefon Android 4.4 a novější.

Tisk jde přes systém Android, je tedy nutné nejdříve rozchodit tisk z telefonu (tabletu). Více informací, jak zprovoznit tisk z Android telefonu. EET Plus účtenku po stisku tlačítka s ikonkou tiskárny vytiskne.

Tisk přes sdílení účtenky

Účtenku můžete sdílet do jiné Android aplikace a pak ji poslat emailem, sms, whatsapp, ale také ji poslat do specializovaného tiskového programu.

Zanechte zprávu



Miloslav Ježek

7 roky ago

Omlouvám se, přehlédl jsem ikonu.
Miloslav Ježek

Rosťa

7 roky ago

Dobrý den bude aplikace spolupracovat s Wifi tiskárnami. Mám v telefonu aplikaci HP All-in-one Remote se kterou přes tiskárnu vytisknu cokoliv z telefonu. Ve Vaší aplikaci se ovšem nezobrazí ikona Zásuvný modul HP Print service a tisknout nelze.
Děkuji

Roman

7 roky ago

Zkuste si zítra nainstalovat novou verzi aplikace EET Plus. Měl by zde již fungovat přímý tisk.

František Vlk

5 roky ago

Dobrý den, zaslal jsem příspěvek na eet+, ale bohužel jsem místo DIČ zaslal IČO. Je možné toto dohledat, nebo musím příspěvek zaslat znovu? Děkuji Vlk

Roman

5 roky ago

Dobrý den,
děkuji za příspěvek. Pošlete mi emailem vaše IČO a já to dohledám.

Mirek Decky

7 roky ago

Dobrý den, pokud nemám DIČ co mám použit pro variabilní symbol k EET+? respektive k plné verzi tiskárničky?
Jinak jsem nastavil hlavičku diakritikou a bohužel z PTPII ji nevytisklo...

Mirek Decky

7 roky ago

AA beru Z5 mslel jsem že DIČ má pouze plátce DPH, omlouvám se, řeším to pro otce.

Miki

7 roky ago

Dobrý den, aplikace Printer share mi tiskárnu Cashino vůbec nenašel přes bluethooth. Co stím? díky.

Roman

7 roky ago

Dobrý den, máte bluetooth verzi? Cashino se také vyrábí pro WIFI - to je dražší varianta.

Miki

7 roky ago

Ano, mám bluetooth verzi.

Roman

7 roky ago

Použijte místo Printer Share moji aplikaci pro Bluetooth tiskárny:
https://play.google.com/store/apps/details?id=cz.eetplus.print

Petr Hurt

7 roky ago

Dobrý den, předem moc děkuji za Vaší aplikaci,vše funguje naprosto perfektně,již jsem Vám zaslal příspěvek 500 kč,jen místo DIĆ: CZ6501300212 jsem zaslal ičo:63178834,omlouvám se a ještě jednou moc děkuji Hurt Petr

Roman

7 roky ago

Děkuji za podporu.

Jiří Seidel

7 roky ago

Dobrý den,
je možné k aplikaci připojit síťovou tiskárnu?
Máme
https://www.profipokladny.cz/tiskarna-okprint-300-wi-fi-usb-cerna/
.
zkoušli jsme tisk přes
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fidelier.posprinterdriver
ale tiskárna neřeže. Při test. stránce řeže normálně.
.
Máte odzkoušenou (doporučujete) nějakou termotiskárnu s řezáním?
.
Je možné nastavit přímý tisk na tiskárně hned po stisknutí tlačítka vystavit účtenku? Bez dalších tří kliknutí?

Děkuji.

Roman

7 roky ago

Dobrý den, máte WIFI tiskárnu, v nastavení telefonu ji přidejte jako novou tiskárnu. Poté Vám bude fungovat z aplikace EET Plus přímý tisk (zkontrolujte, že máte nejnovější verzi EET Plus, musíte mít také telefon s Androidem 4.4, nebo novější). S řezáním účtenek nemám zkušenosti.

Jana Safrankova

7 roky ago

Dobrý den, proč se mi na uctence mezi tisíci a stovkami tiskne dlouhé a? Díky.

Roman

7 roky ago

Dobrý den. To by nemělo. Na jaké tiskárně tisknete? Napište mi email.

Milan

7 roky ago

Dobrý den,
nepočítáte s verzí EET i pro iPhone?

Roman

7 roky ago

Dobrý den, nepočitám s verzí pro iPhone. Udržovat dvě platformy současně by bylo obtížné.

Jana

7 roky ago

Pěkný den,pane Romane.Rozhodla jsem se použít od března vaši aplikaci,která mi vyhovuje po všech stránkách a jsem ráda,že se našel někdo,kdo myslí i na nás.Moc vám fandím.Stáhla jsem si i tisk účtenek a ráda bych vám poslala platbu.Dobrovolný příspěvek za aplikaci budu posílat také.Ráda bych věděla,zda platba za tisk je rovněž dobrovolná nebo zda ji mohu zahrnout do účetnictví.Děkuji za odpověď.

Roman

7 roky ago

Dobrý den, jsem rád, že jsem pomohl. Aplikaci "Tiskárna účtenek" budete potřebovat jen pro tisk na bluetooth tiskárnách. Pokud máte jinou tiskárnu, tuto aplikaci nepotřebujete. Zde je platba 300Kč na rok. Pokud dobrovolně přispějete na aplikaci EET Plus, příspěvek se počítá automaticky i na aplikaci "Tiskárna účtenek", takže stačí jen jedna platba. Pokud přispějete, pošlu Vám na email daňový doklad, jsem plátce DPH. Budete si moci odečíst DPH a doklad zahrnout do účetnictví. Nezapomeňte, že pokud jste podnikající fyzická osoba, můžete využít automatickou slevu 5000Kč na dani pro první rok.

Honza

7 roky ago

Dobrý den, Romane, především chci poděkovat za vaši aplikaci, v téhle chvíli mi dost vytrhla trn z paty (nárazově totiž potřebuju mít v provozu až dvacet EET pokladen v jednom okamžiku - jde o pochozí prodejce na různých eventech a festivalech - a "investovat" do dvaceti plně placených systémů prostě nejde, to bych mohl firmu rovnou zavřít). První z těch dvaceti kas, kterou beru jako zkušební, se mi s EET+ podařilo zprovoznit, ale problém nastal s tiskem. Systém je nainstalovaný na tabletu s Androidem 4.4.2, k tomu bluetooth tiskárna Cashino PTP-II. Tablet mi ukazuje, že je se zařízením spárovaný, ale aplikace Tiskárna účtenek tiskárnu nevidí (zato vidí tiskárnu "Kulík-Vaio", která patří sousedovi, co bydlí za zdí :-)). Nevíte, čím by to mohlo být? Díky za odpověď.

P.S.: Myslím, že málokdo z nás má s EET vynálezem přišedším z balkánského pekla dostatek praktických zkušeností. Třeba by stálo za to, zřídit na těchto stránkách jakési fórum, které by se týkalo praktického fungování systému. Ze zkušenosti, kdy jsem dva měsíce bombardoval české i slovenské úřady dotazy ohledně EET a trval na písemných odpovědích pokud možno s kulatým razítkem, vím, že ani pověření úředníci nejsou schopni odpovědět na základní otázky, a tak se vykrucují nebo vyloženě lžou, aby si usnadnili práci. Například získat "zjednodušený režim" je často nadlidský úkol - například na FÚ pro Prahu 3 nikdo neví, na základě jakých podmínek se tento režim uděluje (dokonce neexistuje ani žádný formulář či žádost, kterou by mohl podnikatel vyplnit), takže úředníci pro jistotu všechny žádosti zamítají. Nebo: drtivá většina českých a slovenských berních úředníků neví nic o smlouvě mezi ČR a SR o zamezení dvojího zdanění, a tak agresivně nutí české rezidenty, kteří prodávají na Slovensku bez kamenné provozovny, do zřizování slovenského DIČ a zřizování slovenských registračních pokladen, ačkoli tito rezidenti mít slovenskou EET vůbec nemusejí... Atd., atd...

Honza

7 roky ago

Tak už jsem to vyřešil sám. 🙂 Několik restartů všeho - bluetooth, tablet, tiskárna, vyndat baterku, zandat baterku, vystoupit z vozu, nastoupit do vozu - a po třetím pokusu to naskočilo. Doufám, že už to bude držet a tiskárna zůstane viditelná i zítra, až to celé zase zapnu. Protože kdyby ne, tak nevím, co si s tím počne ta holka s humanitním vzděláním, která to celé bude obsluhovat. 🙂 Asi jí nezbude než proklít Babiše do sedmýho kolene a prodávat "na pankáča" jako za lepších časů.

Roman

7 roky ago

Dobrý den, tak to jsem rád, že jsem pomohl. Jen pro jistotu připomínám, že pokud chcete mít dvacet pokladen, tak si musíte na daňovém portálu vygenerovat dvacet různých certifikátů. Proč to tiskárnu nenalezne netuším, zkuste vypnout zapnout telefon, vypnout zapnout tiskárnu. Zkuste jak se to bude chovat s jiným telefonem/tabletem. Fórum pro EET je dobrý nápad, vytvořím ho.

Roman

7 roky ago

Tak nové fórum je už dostupné na této adrese: http://forum.eetplus.cz.

Honza

7 roky ago

Díky, už jsem to rozchodil - jak jsem psal výše. Pokud jde o certifikáty, už jich mám vygenerovaných 32 pro mobilní provozovny plus další tři pro e-shopy - virtuální provozovny. Díky za fórum, hned tam hodím, jak se to má s EET na Slovensku.

Petr

7 roky ago

Podle našeho názoru není potřeba mít více certifikátů. Dle par. 15 ZoET cituji: Podnikatel může mít jeden certifikát pro všechna svá pokladní zařízení nebo využít více certifikátů a mít např. certifikát pro každou svou provozovnu nebo pro každé své pokladní zařízení.

Roman

7 roky ago

Více certifikátů pro více zařízení je požadavek aplikace EET Plus a ne FÚ. Je to z technických důvodů, aby aplikace dobře fungovala i bez internetu. Převevším jde o unikátnost kódu a čísla účtenky.

Petr

7 roky ago

stáhnul jsem jeden vygenerovaný kód do více zařízení (pokladen), které jsem si označil jinými provozovnami a bude v tom problém?

Roman

7 roky ago

Asi nerozumím, co myslíte tím "vygenerovaný kód" ?

Petr

7 roky ago

Pardon, myslel jsem certifikát. Ale bylo mi vysvětleno, že to nevadí. Nicméně našli jsme problém v tom, že si nemůžeme nastavit číslo pokladny. A to je problém.

Roman

7 roky ago

EET Plus vyžaduje mít po každé zařízení (mobil, tablet) jiný certifikát. Viz https://eetplus.cz/caste-otazky-a-odpovedi/

jirka

7 roky ago

Chci se zeptat půjde mi tisknout z mobilu přes usb kabel
do tiskárny kterou používám pro pokladnu

Roman

7 roky ago

Pokud se Vám podaří rozchodit aplikaci Printer Share, tak můžete tisknout přes Printer Share. Záleží také na tom, jakou tiskárnu máte. Pokud můžete tisknout přes WIFI, nebo Bluetooth, doporučoval bych spíše tento postup.

Věra

7 roky ago

Dobrý den. Dnes mi přišel email potvrzující úhradu příspěvku pro přímý tisk na tiskárně CASHINO PTP-II. Mám dotaz, kdy a jakým způsobem bude odstraněn informační text z účtenky.
Děkuji za info a přeji hezký zbytek dne.
V. Hackerová

Roman

7 roky ago

Dobrý den, mělo by to zmizet automaticky. Pokud ne, restartujte telefon. Pokud by to nepomohlo, napište mi email.

věra

7 roky ago

Díky za info, jakmile vytisknu první účtenku, zkontroluji, eventuelně dám vědět.
Zdraví Hackerová

Petr

7 roky ago

je k tomuto kroku (informační text na účtence) potřeba, aby byl na telefonu účet, tady e-mailová adresa, pod kterou se platba odešle? Proč se ptám: aplikace jsem stáhnul prodavačce na prodejně a následně odstranil svůj účet. Nyní bychom chtěli uhradit 300,-Kč za aplikaci tisku

Roman

7 roky ago

Platba za doplňkovou tiskovou aplikaci je svázána s DIČ.Takže Vám to bude fungovat i po odstranění účtu.

věra

7 roky ago

Ještě jednou děkuji, po prvním ostrém dni vše funguje podle přání FÚ a ostatních složek.
Zdraví Hackerová

Jiří Forest

7 roky ago

Dobrý den,lze tisknout kompletní účtenky, nebo jen informace kde ji lze vyzvednout?

Roman

7 roky ago

Dobrý den, tiskne se kompletní účtenka.

Michal

7 roky ago

nebylo by možné, když je stvrzenka vytištěna, aby na ní nebyl onen odkaz na stránky "uctenka.xyz"

škoda dvou řádků
nebo je to jen v placené verzi ?

díky
M.

Roman

7 roky ago

EET Plus je zdarma. Platí se jen za volitelný ovladač k bluetooth tiskárně. Nebo se platí dobrovolný příspěvek na vývoj a údržbu aplikace. Odstranit odkaz na uctenka.xyz teď nelze. Do nové verze EET Plus bych mohl umožnit toto vypnout.

Petr

7 roky ago

Jde vytisknout denní uzávěrku přes připojenou bluetooth tiskárnu?

Roman

7 roky ago

Dobrý den, to teď nejde, je možné to poslat pouze do mailu do Excelu. Ale je to dobrý nápad, popište, jak by přehled měl vypadat sem http://forum.eetplus.cz/viewforum.php?f=4 a já to hned přidám do nové verze.

Tomáš Navrátil

5 roky ago

Dobrý den, je v současné době už možné takové denní přehledy tisknout na bluetooth tiskárně?

Roman

5 roky ago

Dobrý den, denní přehledy tisknout na tiskárně možné není. Lze si nechat zaslat emailem výpisy v Excel formátu a tisk provést z PC. Excel agreguje výpisy ze všech EET Plus pokladen, pokud jich máte více.

Martin

7 roky ago

Dobrý den, rád bych se zeptal, zda je možné brát i úhradu v EUR, pokud bych chtěl používat EET+? Pokud ano, jak nastavit?
Děkuji

Roman

7 roky ago

Dobrý den, v EET se eviduje jen v CZK. Dle metodiky FÚ musíte platbu převést dle určeného kurzu do CZK a až tato částka jde na FÚ. V aplikaci EET Plus musíte přepočet kurzu udělat ručně - ideálně přímo na kalkulačce.

Jaroslav

7 roky ago

Je možné z aplikace tisknout přes wifi na síťovou pokladní tiskárnu?

Roman

7 roky ago

Ano, mělo by to fungovat.

EET bez tiskárny? ANO! | EET Plus jednoduše zdarma

7 roky ago

[…] NOVÉ – aplikace EET Plus umožňuje účtenku tisknout na tiskárně. Více informací o tisku. […]

Jaroslav

7 roky ago

Děkuji za odpověď. Ještě doplňující dotaz: mám vybranou tuto tiskárnu https://www.alza.cz/cashino-xp-c260-k-lan-dhcp-d4328345.htm?catid=18843717 Bude ji podporovat aplikace EET+?

Roman

7 roky ago

S touto tiskárnou nemám zkušenosti. Pokud se dá na této tiskárně tisknout z mobilu (to by měl vědět výrobce, nebo prodejce), tak z EET+ to určitě půjde také.

Šárka

7 roky ago

Dobrý den,
prosím o informaci, umí také EET+ také tisknout přes tiskárnu spojenou přes USB? Koupila jsem tuto tiskárnuhttps://www.alza.cz/xprinte-xp-q260-nl-usb-d4328341.htm?o=5 a nedaří se mi ji propojit s app. EET+.
děkuji předem za odpověď.

Roman

7 roky ago

Dobrý den, EET+ umí tisknout pouze na WIFI a Bluetooth tiskárnách a případně sdílet účtenku do jiné aplikace.
Zkuste aplikaci PrinterShare (ta umí USB) a účtenku přes sdílení vytisknout.

Roman

7 roky ago

Pokud odešlu účtenku elektronicky, je možné ji dodatečně vytisknout na tiskáně zrčené k tisku účtenek.

Roman

7 roky ago

Účtenku je možné kdykoliv vytisknout ze seznamu vydaných účtenek.

Roman

7 roky ago

To sice jo, ale nabízí mi to jen tisk na A4 nebo do PDF a ne do PTP tiskárny

Roman

7 roky ago

Záleží jakou máte tiskárnu. Pro PTP bluetooth je potřeba nějaký ovladač tisku, protože telefony neumí s bluetooth tiskárnami nativně. Doporučuji aplikaci Tiskárna účtenek, kterou jsem vyvořil pro EET Plus.

Další info zde.

Roman

7 roky ago

Používám tablet Samsung a Vaši aplikaci pro tisk taky ale prostě mi to pořád nabízí jen formát A4 a nejde to změnit

Roman

7 roky ago

Zkuste aktualizovat aplikaci EET+.

Roman

7 roky ago

Já to zatím nepoužívám na ostro. Stáhnul jsem to asi ve středu 3.5. tak to je asi aktuální.

Roman

7 roky ago

Tak to je divné, to by mělo jít, mě to funguje. Zkuste ještě tisk přes sdílení eet účtenky, dejte tam ikonku sdílení (napravo nahoře vedle tisku) a vyberte aplikaci "Tiskárna účtenek". Vytiskne se to? Pošlete mi případně do emailu video, jak zkoušíte tisk.

Roman

7 roky ago

Jo jo už to jde. Díky

Blažková O.

7 roky ago

Dobrý den,
několik lidí co mají obchod a byla u nich kontrola mi tvrdí, že účtenku tisknout musím a vždy jí položit před zákazníka. Prý jim to takto řekli pracovníci FÚ. Já se všech zákazníků ptám a mám vyvěšenou cedulku dle Vašeho vzoru. Můžete mi napsat přesně číslo paragrafu, kde píšou, že nejsem povinna ji tisknout, pokud to zákazník neyžaduje?
Děkuji za odpověď

Blažková O.

Roman

7 roky ago

Dobrý den,
podívejte se například sem:
http://www.etrzby.cz/cs/nejcastejsi-dotazy-zakazniku
To jsou stránky provozované přímo GFŘ.

Musí být účtenka vždy vystavena zákazníkovi v tištěné podobě?

Ne. Účtenka musí být vystavena tomu, od koho evidovaná tržba plyne, a to nejpozději při uskutečnění evidované tržby. Zákon o evidenci tržeb neupravuje formát ani způsob předání účtenky zákazníkovi a tudíž podnikatel může vystavit účtenku i elektronicky (bez tisku a předat jí zákazníkovi, např. prostřednictvím e-mailu, MMS, přes bluetooth). Na této formě předání však musí být mezi zákazníkem a podnikatelem shoda. Nejčastěji bude docházet k předávání tištěných účtenek. Elektronické vystavení účtenky se uplatní zejména v situacích, kdy nedochází k fyzickému kontaktu prodejce a zákazníka (např. při nákupu zboží a služeb po internetu placených platební kartou).

Každopádně musíte účtenku vždy zaevidovat. Ať už se tiskne či nikoliv. Pokud i přes to máte pochybnosti, EET Plus umožňuje účtenku i tisknout, levná blutooth tiskárna vyjde cca na 3000Kč.

Vášek

6 roky ago

Dobrý den,
nainstaloval jsem si EET Plus, následně jsem zaplatil 300 Kč a nainstaloval Tiskárna účtenek. Tiskárnu jsem v nastavení připojil přes bluetooth a udělal zkušební tisk. Vše funguje, ale chci Vás požádat o radu. Po nainstalování tiskárny se mi v aplikaci Tiskárna účtenek ukázala tato informace - Pokud používáte aplikaci EET Plus, máte nyní v aplikaci EET Plus k dispozici přímý tisk bez nutnosti sdílet účtenku. Znamená to tedy, že v aplikaci EET Plus zadám cenu produktu, kliknu na Vystavit účtenku a následně na VYSTAVIT ÚČTENKU A ODESLAT NA FINANČNÍ ÚŘAD a následně se účtenka vytiskne?
Děkuji Vašek

Roman

6 roky ago

Dobrý den, ano, můžete si nastavit automatický tisk v EET Plus. Dejte tří tečky napravo nahoře (menu), poté "Nastavení", dále "Nastavení tisku" a "Automaticky tisknout účtenky". Pak se to bude chovat tak, jak popisujete.

Vášek

6 roky ago

Dobrý den,
velice děkuji za popsaný postup.

Roman

6 roky ago

Dobrý den, děkuji. S touto tiskárnou nemám zkušenosti. Pokud se Vám podaří zprovoznit tiskárnu tak, aby uměla komunikovat s telefonem, tak by měl fungovat i tisk z EET+. Postup je tady (anglicky) https://www.howtogeek.com/165778/everything-you-need-to-know-about-printing-from-your-android-phone-or-tablet/. Ale asi bude potřeba nějaký driver.

Munkho

6 roky ago

Dobrý den,

jsem trochu ztracená. Jdu o víkendu na farmářský trh a potřebuji mít přenosnou tiskárnu účtenek na baterie.

Bude mi s EETplus fungovat tiskárna Hoin HOP-E200?

Díky moc

Roman

6 roky ago

Dobrý den, teoreticky by ta tiskárna fungovat měla, ale vyzkoušené to nemám. Případně můžete o víkendu vydávat účtenky bez tiskárny.

Petr

5 roky ago

Dobrý den, je možné z vaší aplikace tisknout účtenky na klasické účtenku V tiskárně připojené kabelem? Děkuji Petr

Roman

5 roky ago

Dobrý den, aplikace EET Plus tiskne buď přímo na bluetooth tiskárnu, nebo využívá tiskové možnosti systému Android. Teoreticky by to mělo jít. Pokud se Vám podaří zprovoznit tisk z telefonu/tabletu, bude fungovat tisk i z EET Plus. Záleží na tom, jakou tiskárnu máte. Možná budete muset doinstalovat ovladač tisku dle doporučení výrobce tiskárny.

Vit Řikovsky

5 roky ago

Zdtavim. Pripojim přes tiskarnu rongta200 v sekci tiskarny ptes blurthot ale nejde tisknout. Jinak vse funguje

Vit Řikovsky

5 roky ago

Zdtavim. Pripojim tiskarnu rongta200 v sekci tiskarny ptes blurthot ale nejde tisknout. Jinak vse funguje ico 42625891

Roman

5 roky ago

Dobrý den, s touto tiskárnou nemám zkušenost. Pro tisk doporučuji CASHINO PTP-II Bluetooth.
Zkuste nainstalovat tento tiskový ovladač:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fidelier.posprinterdriver
A poté zkuste tisknout z EET Plus přes sdílení účtenky - nasdílejte účtenku do tiskového ovladače.

Petr Hurt

5 roky ago

Dobrý den , prosím nelze po zaplacení přes SumUp vytisknout doklad ukazuje mi to status čekáme na SumUp prý se mám obrátit na Vás moc děkuji Hurt

Roman

5 roky ago

Dobrý den, máte správně propojenou aplikaci EET Plus se SumUp? Propojení se dělá přes Menu->Nastavení->SumUp terminál. Je nutné při propojení zadat jméno a heslo v SumUp.
Další informace:
https://eetplus.cz/sumup-terminal/

Olga Zmeskalova

4 roky ago

Dobrý den. Jak mam připojit termo tiskárnu přes USB port ovladač nemám. Dříve používaná u jiné pokladny. Nyní mám vás program na tabletu.

Roman

4 roky ago

Dobrý den, zkuste nainstalovat tuto aplikaci:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dynamixsoftware.printershare
V aplikaci EET Plus zvolíte sdílení účtenky a účtenku pošlete přímo do aplikace PrinterShare.

Evzen Anisch

4 roky ago

Dobry den. Prosim nejde mi sdilet uctenka do gmailu. Tim padem si ji nemuzu vytisknout a dat do ucetnictvi. Gmail hlasi ze nespolupracuje. Prosim poradite mi? Dekuji. Mam k dispozici jen tiskarnu HP pripojenou k PC. EET delam na mobilnim telefonu.

Roman

4 roky ago

Dobrý den. To je divné, běžně sdílení do Gmailu funguje. Zkuste aktualizovat aplikaci Gmail. Pokud potřebujete evidovat do účetnictví, doporučuji používat přehledy v Excelu - v aplikaci EET Plus stisknete tlačítko a na Váš email přijde přehled vystavených účtenek v Excelu. Více informací naleznete zde.

Zdeněk Konvalinka

4 roky ago

Dobrý den. Nebylo by možné přidat tisk QR kódu pro snadnejszadani do účtenkovkyi

Roman

4 roky ago

Dobrý den, ano, je to v plánu.

Roman

4 roky ago

Už tam QR kód je:)

Zdeněk Konvalinka

4 roky ago

Ještě pridavam:
Nejde mi v "soukromí" skrýt tisk DIČ. Zaškrtnu, dám použít a DIČ se tiskne dal. Zaškrtnutí se zruší.
SG Note9

Roman

4 roky ago

Dobrý den,
tato volba je dostupná jen v rámci programu "EET v klidu", více info zde:
https://eetplus.cz/podpora-eet-plus/

Jan Daněk

4 roky ago

Dobrý den, EET Plus je velmi povedené aplikace, bohužel nepodporuje tisk na interní tiskárně na jednom z nejpoužívanějších EET terminálu
SUNMI Rakeeta V1 - mobilní EET terminál s tiskárnou, bylo by možné přidat podporu tisku?
https://www.sunmi.com/en/V1/

Jan Daněk

4 roky ago

Doplnění informace, tisk na zařízení SUNMI Rakeeta V1 funguje. Pro zprovoznění je potřeba mít zapnutý BT.

Tomas Rajnoch

4 roky ago

Dobry den,
tisk na bluetooth tiskarne cashino normalne fungoval a ted prestal, z tiskarny leze jen bily papir. Poradite mi prosim, co s tim?

Dekuji!

Roman

4 roky ago

Dobrý den,
zkontrolujte, zda tam máte dobře vložený papír.

Martinková

4 roky ago

Mám tiskárnu Rongta Thermal Receipt Printer od Dotykacky, potřebovala bych to spojit, aby mi to tisklo lístky pro zákazníky.

Roman

4 roky ago

Dobrý den,
V aplikaci EET Plus použijte Menu (tři tečky napravo nahoře), poté Nastavení, Nastavení tisku, Nastavit bluetooth tiskárnu, Vybrat bluetooth tiskárnu. Pokud něco nefunguje, popište problém na email tp@eetplus.cz

Daniel

4 roky ago

Dobrý den, lze tisknou účtenky na bluetooth tiskárně i ve verzi zdarma nebo je třeba placená? Děkuji

Roman

4 roky ago

Dobrý den, lze tisknout ve verzi zdarma, nicméně se na účtence navíc vytiskne žádost o zaplacení.

Aleš radimecky

4 roky ago

Dobrý den. Prosím jsem osvč a podnikam v zamecnictvi pracují nejčastěji pro dvě firmi. A faktury píší ručně.fakturace je kolem 50.000,- měsíčně a zajímalo by mě jestli mi stačí jen malá tiskárna kterou doporucujete a účtenku bych vždy jen přiložil k faktuře. Děkuji za odpověď Radimecky

Roman

4 roky ago

Dobrý den,
ano, je to tak, jak píšete.
Vytisknete účtenku z EET Plus a tu přiložíte k faktuře. Případně můžete i variantu bez tiskárny.

EET Plus umí generovat i fakturu. Nicméně tuto funkci nemusíte používat a můžete faktury vystavovat, jak jste zvyklý.

Ariana

4 roky ago

Dobrý den půjde tisknout přes bluetooth na tiskárně z mobilu zdarma potřebují 3 za den .Děkuji za odpověď.A

Roman

4 roky ago

Dobrý den,
tisk bude fungovat, ale navíc se vytiskne informace o možnosti zaplatit za EET Plus.
Pokud máte jen 3 účtenky denně, můžete se obejít i bez tiskárny, více informací zde:
https://eetplus.cz/2016/10/27/eet-bez-tiskarny-ano/

Michal Bičík

4 roky ago

Dobrý den,
lze s vaší aplikací na telefonu s androidem používat tiskárnu Rongta RPP02BU?

Roman

4 roky ago

Dobrý den, dle popisu by měla fungovat, ale vyzkoušené to nemám. Pokud teprve zvažujete koupi, ve stejné cenové kategorii doporučuji CASHINO PTP II Bluetooth. Ta je spolehlivá a funguje.

Miluše Sečkova

4 roky ago

Dobrý den, už třetí den mi nejdou vytisknout účtenky. Jinak vše funguje, prosím o radu co s tím děkuji Sečková

Roman

4 roky ago

Dobrý den, jakou tiskárnu používáte? Dříve to tisklo v pořádku? Vyjíždí prázdný papír? Zkuste nastavit znovu tisk, dejte menu (tři tečky nahoře napravo), "Nastavení tisku". "Nastavit tiskárnu" a vyberte typ tiskárny. Zkontrolujte, zda máte dobře vloženou ruličku papíru. Pokud je to obráceně, tiskárna netiskne, ale papír vyjíždí. Případně kontaktujte napřímo tp@eetplus.cz.

Lenka Pahl

4 roky ago

Dobrý den, můj otec provozuje bufet na fotbalovém hřišti, kde pomáhám já prodávat pivo/limo a vedle v boude otec klobasy. Takže máme dvě kasy. Dnes jsme byla na FÚ zeptat se na možnosti EET a bylo mi řečeno, ze stvrzenku musím vždy tisknout. Byli jsme vlastně rozhodnutí pořídit si Vaši aplikaci do dvou telefonu, ale teď si nejsem jistá. Můžete mi poradit? Děkuji Lenka Pahl

Roman

4 roky ago

Dobrý den,
na stránkách Generálního finančního ředitelství je toto:

Účtenka musí být vystavena tomu, od koho evidovaná tržba plyne, a to nejpozději při uskutečnění evidované tržby. U účtenek vystavených v běžném či zjednodušeném režimu zákon o evidenci tržeb neupravuje formát ani způsob předání účtenky zákazníkovi, a tudíž podnikatel může vystavit účtenku nejen v tištěné podobě, ale i elektronicky (bez tisku a předat ji zákazníkovi, např. prostřednictvím e-mailu, MMS, přes Bluetooth). Na této formě předání však musí být mezi zákazníkem a podnikatelem shoda. Předpokládáme však, že nejčastěji bude docházet k předávání tištěných účtenek.

Zdroj: https://www.etrzby.cz/cs/nejcastejsi-dotazy-zakazniku

Tedy, můžete vystavovat účtenku elektronicky, ale Váš zákazník s tím musí souhlasit. Pokud by trval na tištěné, musíte účtenku z EET Plus přepsat. Pokud máte stánek, kde bude v rámci dne hodně zákazníků, doporučuji si pořídit k EET Plus tiskárnu. CASHINO PTP-II se dá zakoupit za 2200 Kč. Je bezdrátová a snadno ji propojíte s Vaším mobilním telefonem.

R. Ružbatský

4 roky ago

Dobrý den, dosud jsem používal EET+ v mobilu a účtenky jsem zákazníkům posílal sdílením na e-mail nebo SMS. Chtěl bych to používat stejně z PC W10 s Bluestack. Instalace, proběhla OK, účtenku je možné vytisknout na tiskárně, ale při sdílení vyskočí hláška "Tuto činnost nemohou provádět žádné aplikace". Znamená to, že je potřeba nějakou aplikaci nainstalovat, nebo dělám něco špatně? Děkuji za odpověď.

Roman

4 roky ago

Dobrý den, toto chybové hlášení není z EET Plus, ale přímo ze systému Android. Teď mě nenapadá, v čem by mohl být problém. Zkuste to sdílení v jiné aplikaci. Například ve Chrome můžete dát menu napravo a poté "Sdílet ...". Zafunguje to sdílení?

Ladislav Petrův

4 roky ago

Dobrý den. Prosím o info za jak dlouho mi umožníte tisk učtenek na bluetoouch tiskárně po zaplacení ročního příspěvku.
Děkuji. Petrův

Roman

4 roky ago

Dobrý den. Tisk účtenek funguje neomezeně. Pokud nezaplatíte, na účtenku se navíc vytiskne žádost o zaplacení. Pokud zaplatíte roční příspěvek, tak se rok nebude tisknout toto upozornění.
Roční příspěvěk neobsahuje jen tisk na tiskárně, máte právo na technickou podporu, možnost exportu všech plateb do Excelu a další výhody.

Petra Votýpková

4 roky ago

Dobrý den, jaké doporucujete typy tiskáren? Taťka má od srpna povinnost eet, ráda bych mu nainstalovala váš produkt, vypadá výborně a taťka je pracující důchodce, takže nechci nic složitého.
Děkuji za odpověď a přeji hezký den.
S pozdravem Petra Votýpková

Roman

4 roky ago

Dobrý den,
doporučuji zakoupit malou přenosnou tiskárnu CASHINO PTP-II Bluetooth. Je malá, bezdrátová a baterie v tiskárně dlouho vydrží. Umí tisknout česky. Cena bývá kolem 2 300Kč.

Radek H.

3 roky ago

Po aktualizaci certifikatu nelze vytisknou z EET Plus v3.62 úctenky. Misto tisku se zobrazi hlaska: "Nepodarilo se změnit nastaveni. Akci opakujte." Na tisk pouzivam beznou HP a Canon tiskarnu, pres Wi-Fi, pomoci HP Print service. Ale jinak tisk z tel. normalne funguje. Nevim zda mam aktualni vezi aplikace či by nepimohla preinstalace

Roman

3 roky ago

Dobrý den,
máte nejnovější verzi aplikace. Ověřil jsem funkčnost tisku a funguje. Nikdo ostatní takový problém nehlásí.
Tato chyba není generována na straně EET Plus. Možná by pomohl restart telefonu. Případně zkuste aktualizaci aplikace, co používate pro tisk (HP..)
Prosím pošlete snímek obrazovky s chybou na tp@eetplus.cz.

Adam

3 roky ago

To. Je. Za. Darmo???

Hoza

3 roky ago

Dobriden je to zdarma

Kosmetika, prodloužování řas

3 roky ago

Děkuji a přeji hezký den

Nejnovější příspěvky

EET-Plus-logo-3-w-400px

Kontaktní informace

Ing. Roman Bouchner

eetplus s.r.o.
Bratranců Veverkových 587
Zelené Předměstí, 530 02 Pardubice
IČ: 06675301, DIČ: CZ06675301

DUNS: 49-599-9210

Technická podpora
email: tp@eetplus.cz

EET Plus jednoduše zdarma © 2020. All Rights Reserved.   Design: Ing. Pavel Křivka