Časté prodejní položky

Aplikace EET Plus pracuje jako jednoduchá kalkulačka, kde zadáte cenu a po potvrzení se vytvoří EET účtenka. Toto je nejjednodušší způsob jak EET účtenku vytvořit. Na EET účtence totiž nemusí být název zboží.

Pokud používáte funkci častých prodejních položek, můžete mít na účtence i název zboží. Jak na to?
Stiskněte dvakrát tlačítko M na kalkulačce:

Poté se zobrazí tento seznam položek:

V seznamu můžete položky filtrovat podle barvy.
Vyberte například limonádu a vynásobte na kalkulačce množství.

A vystavte účtenku.

Seznam častých prodejních položek si můžete sami editovat v Nastavení->Seznam častých prodejních položek.

Další užitečné informace jak mít více položek na účtence.

Časté prodejní položky mají tu výhodu, že můžete snadno vystavit fakturu, pokud ji zákazník požaduje.

Zanechte zprávu



Petra Krátká

4 roky ago

Dobrý den, práve jsem si stáhla vasi aplikaci a nevím si rady s pár věcmi. Nikde jsem nenasla postup jak sdílet účtenku mailem, whats up aj. Když kliknu na na odkaz jak postupovat, postup nikde nevidim. Prodávám zboží na kusy i na váhu , ceny se pravidelně mění, nemůžu si tedy nastavit casté prodejni polozky. jak mám udělat to, aby zákazník viděl kolik která položka stojí (např. když si to rozpocítávají mezi víc lidí) - musím jim to ručně celé přepsat? Je někde možný náhled účtenky? Děkuji za odpovedi. P. Krátká

Roman

4 roky ago

Dobrý den,
sdílet účtenku můžete přes ikonku sdílení, při zobrazení účtenky je to tlačítko nahoře napravo - tři tečky spojené čárkami.
U častých prodejních položek nastavte cenu 1Kč. Při vystavování účtenky dejte cenu a vynásobte to konkrétní prodejní položkou. Například 200xM1. Pak se zobrazí jméno zboží, které máte pod M1 a cena 200Kč.
Náhled účtenky možný až pouze po vystavení účtenky. Pokud chcete účtenku zrušit, můžete vystavit novou se zápornou částkou.

Vladimír Mařan

3 roky ago

Když na mobilu markuji a mobil otočím vlevo nebo vpravo o 90 stupňů, rozúčtovaný nákup mně zmizí a místo něj se objeví prázdná klávesnice a seznam vystavených účtenek. To zaprvé.
Zadruhé, když na mobilu markuji víc položek (např. 20), číslice a písmena se mně postupně zmenšují, až jsou nečitelná. Jak si mám potom vizuálně zkontrolovat, jestli jsem někde neudělal při markování chybu, třeba vynecháním znaku "plus" nebo chybným zadáním časté položky?

Nejnovější příspěvky

EET-Plus-logo-3-w-400px

Kontaktní informace

Ing. Roman Bouchner

eetplus s.r.o.
Bratranců Veverkových 587
Zelené Předměstí, 530 02 Pardubice
IČ: 06675301, DIČ: CZ06675301

DUNS: 49-599-9210

Technická podpora
email: tp@eetplus.cz

EET Plus jednoduše zdarma © 2020. All Rights Reserved.   Design: Ing. Pavel Křivka