Vylepšený tisk pro bluetooth tiskárny

V nová verze EET Plus 3.18 má tiskový ovladač bluetooth tiskáren zabudovaný v sobě. Není tedy třeba instalovat žádný tiskový ovladač. Pro tisk doporučuji bluetooth tiskárnu CASHINO PTP-II.

 

Zanechte zprávu



Belo Dobrocani

3 roky ago

Dobry den chtel.bych se informovat jalkou tiskarnu pouzit pro tel Huawej P8 lite .
Ptam se proto ze jsem si zakoupil platebni terminal sumup a neumi stim.pracovac . Jsem podporovatel ,a musim si ukladat uctenky po vytisknuti 1dam zakaznikovy a musim I ja mit kopii.

Roman

3 roky ago

Dobrý den, doporučuji bluetooth tiskárnu Cashino PTP-II. EET Plus Vám pro zákazníka vytiskne EET účtenku a také účtenku z platebního terminálu SumUp. Informaci o svých tržbách naleznete v exportním Excelu, takže není nutné ukládat kopie účtenek pro sebe. Pokud ale chcete, můžete si kopie pro sebe vytisknout.

Belo Dobrocani

3 roky ago

Dobry den umi eet plus nastavit cilovani uctenek.aby novy rok zacal od 0001 dekuji

Roman

3 roky ago

Dobrý den, to aplikace neumožňuje - je to kvůli jednoduchosti, aby někdo omylem neměl duplicitní číslování. Pokud ale v aplikaci EET Plus použijete nový certifikát z FÚ, změní se vám prefix účtenek - ty první čtyři znaky. S tím se změní i prefix číslování účtenek a účtenky se začnou číslovat od jedničky. Díky jinému prefixu nehrozí duplicita číslování.

Kristýna

3 roky ago

Dobrý den, mám nyní jiný eet software zdarma a pořídila jsem si Sum up a zvažuji, že přejdu k Vám, protože jste s tímto systémem provázání, což je senzační! Chápu dobře, že na bluetooth tiskárně (Cashino) vytisknu jak účtenku eet, tak potvrzení o platbě kartou? Vím, že se potvrzení dá poslat i elektronicky, ale kdyby to někdo chtěl vytisknout...?
Velice děkuji za odpověď.

Roman

3 roky ago

Ano, je to tak. Na bluetooth tiskárně Cashino vytisknete jak EET účtenku, tak i potvrzení o platbě kartou.

Stanislav Stacho

2 roky ago

Dobrý den, funkce tisku účtenek je zpřístupněna pouze podporovatelům - předplatitelům služby EET v klidu? Mám malou Elcom RPP02-BU mobilní termální tiskárnu s Bluetooth komunikací a i když jsem ji v menu nastavoval a pak i viděl, účtenky nelze tisknout, aplikace na cca. 1s zobrazí hlášku "tisknu", ale nic se neděje - žádná účtenka se nevytiskne. Zkoušel jsem na 2ks tel. Tiskárna je v pořádku, s jinou aplikací funguje - jen jsem chtěl přejít k Vám - cena, jednoduché ovládáni atd. Děkuji za odpověd. Stacho.

Roman

2 roky ago

Dobrý den, tisk by měl fungovat i bez zaplacení. Je divné, že to nejde. Tiskárna tedy vůbec nijak nereaguje? Ani tak, že by se posunul papír?
V nastavení tisku je nahoře nápis Aktuální tiskárna. Je tam vybraná ta Vaše tiskárna?

Elcom RPP02-BU tiskárna vypadá velmi podobně k tiskárně CASHINO PTP-II a ta funguje spolehlivě.

Za pár dní bych chtěl vydat novou verzi EET Plus, která bude umět i tisk přes USB kabel, tak možná tato varianta bude fungovat.

Stanislav Stacho

2 roky ago

Dobrý de,
ano, tiskárnu v řádku "aktuální tiskárna" vidím, nicméně netiskne, ani neposune papír - jen po zadání tisku na displeji tel. na velmi malou chvíli vyskočí hláška "tisknu", tiskárna "pípne" a nic. Papír se ani nehne. Možná by to vyřešilo to propojení přes USB. Stejně mám tel. i tiskárnu vždy vedle sebe na stole. Jakým způsobem aplikaci aktualizovat pokud bude nová verze s podporou USB? Děkuji za odpověd. Stacho.

Váňa Vlastimil

3 měsíce ago

Dobrý den, při zadání platby kartou se mobilní telefon ihned s terminálem SumUp spojí a terminál vyzve k přiložení karty. Poté ale již nevidím jestli platba proběhla, protože EET plus píše " čekám na připojení se Sumup " to se ale nespojí a tak není ani možné vytisknout potvrzení o platbě. Musím se tedy podívat přímo v aplikaci Sumup jestli platba proběhla. Vždy je to zaplaceno v pořádku ale nemohu vytisknout lístek, protože Sumup nepodporuje tiskárny Cashino. Nevím jestli je možné změnit nastavení. Používám telefon Xiaomi Redmi 5A. Děkuji za rady. S pozdravem Vána.

Roman

3 měsíce ago

Dobrý den,
zkuste v nastavení aplikace EET Plus dát odpojit od SumUp a poté znovu připojit.

Odkaz na video, jak tisknout s Cashino PTP-II a SumUp.

Na videu je novější aplikace Elementary POS.

Nejnovější příspěvky

EET-Plus-logo-3-w-400px

Kontaktní informace

Ing. Roman Bouchner

eetplus s.r.o.
Bratranců Veverkových 587
Zelené Předměstí, 530 02 Pardubice
IČ: 06675301, DIČ: CZ06675301

DUNS: 49-599-9210

Technická podpora
email: tp@eetplus.cz

EET Plus jednoduše zdarma © 2020. All Rights Reserved.   Design: Ing. Pavel Křivka