Kontrola výkazu EET

Z pohledu EET jsou důležité celkové součty, které jste vykázali na FÚ. Rychlý přehled si můžete zobrazit přímo v aplikaci EET Plus. Vidíte zde součty za den, měsíc a rok. Je potřeba pro jistotu kontrolovat i součty přímo na daňovém portálu. Jak na to?

Přihlašte se na daňový portál přes "SPRÁVA ÚDAJŮ EVIDENCE TRŽEB".

Klikněte na "Součty":

dp-soucty

Dále se zobrazí přehledy. Přehled si můžete zobrazit jako denní, mesíční, čtvrtletní, roční. Vidíte celkový počet tržeb a celkovou součtovou cenu. POZOR, zkontrolujte také provozovnu, pokud máte v přehledu neevidovanou provozovnu jako v následujícím obrázku, tak jste číslo provozovny nastavili v aplikaci EET Plus špatně. Je potřeba znovu nastavit správné číslo provozovny. Na následujícím obrázku je provozovna 11 dobře, ale provozovna 1 a 12 špatně.

dp-vypis

Dále si můžete nechat vygenerovat detailní přehled o všech Vašich vykázaných tržbách. Klikněte v hlavním menu na "Tržby" a podejte si žádost o detailní údaje o tržbách. Přehled se nevygeneruje ihned, v některých případech to může trvat i několik dní. V detailním přehledu pak uvidíte všechny položky, které si FÚ eviduje. Zde si můžete zkontrolovat částku a případně DPH k jednotlivým položkám.

Zanechte zprávu



Robert

7 roky ago

Zdravím,
Platbu jsem odeslal,přišel kód pro vyzvednutí uctenky,tento kód jsem napsal místo pořadového čísla na příjmových doklad za ubytování a takto predal klientovi a pocitam že by to mohlo být vše, ale platba se mi ještě neobjevila v trzbach,je to takhle v pořádku?

Roman

7 roky ago

Zdravím
Na dokladu by měla být informace, že zákazník si najde účtenku na http://www.uctenka.xyz a osmimístný kód z EET Plus. V přehledu tržeb v aplikaci EET Plus byste měl vidět tržbu ihned. V přehledu na daňovém portálu se Vám to zobrazí až po několika dnech.

Robert

7 roky ago

Ještě jeden dotaz,mám ubytovnu kde mám ubytované i sociálně slabé,část nájmu za ne platí úřad,ale cca 30% si doplaceji sami a tato částka nepodléhá DPH,je možné v pokladně nastavit 0 DPH?

Díky za info

Roman

7 roky ago

Dobrý den. Nulové DPH teď nelze, ale začlením to do nové verze EET Plus. Snad bude k dispozici zítra.

Robert

7 roky ago

Skvěle, diky

Blanka

6 roky ago

Dobrý den, já jsem jako zákazník obdržela účtenku s osmimístným kodem, ale účtenku nejde stále dohledat. Datum vystavení kodu je 5.7.2017.Můžete mi poradit jak postupovat dále k ověření výkazu, že účtenka byla zaevidována.
Děkuji Blanka.

Roman

6 roky ago

Dobrý den, to je divné, můžete mi prosím poslat emailem kód účtenky? Zkusím zjistit, kde by mohl být problém.

Roman

6 roky ago

Důvod byl ten, že prodejce má zjednodušený režím. Může trvat i několik dní, než se účtenka objeví na internetu.

Roman

7 roky ago

Dobry den,neslo by do kalkulacky misto rovnase dat sazby dph 0, 10, 15, 21. Prodam pivo za 21 dph a limo za 15 dph tak musim vytvaret dve uctenky.Hodne by to pomohlo az tedy bude ten tisk bloetooth

Roman

7 roky ago

Zkusím to tam dát.

Roman

7 roky ago

Ještě bych měl jednu poznámku, podařilo se mi sdílet bluetooth tiskárnu, ale je problém s diakritikou. Nešlo by předělat účtenku bez diakritiky?

Roman

7 roky ago

Ano, bude v příští verzi.

Ivan Švadlenka

7 roky ago

Dobrý den,
přeji vše nejlepší v Novém roce 2017 a ještě jednou děkuji za skvělou app.
Můj dnešní dotaz je, kde v app. najdu měsíční přehled DPH podle sazeb.
Předem děkuji.
S pozdravem

Roman

7 roky ago

Dobrý den, děkuji. V aplikaci EET Plus dejte přehled, stiskněte tlačítko sdílení a pošlete si přehled do emailu. Zde pak naleznete detailní přehled i dle DPH.

Ivan Švadlenka

7 roky ago

vše ok, děkuji

Martin hradecký

7 roky ago

Dobrý den,
když povezu zboží k zákazníkovi a tudíž odjedu s mobilem (aplikací) mimo firmu a náhodou si přijede "z ulice" zákazník, musím zažádat o 2certifikaty na FU abych měl na 2 mobilech 2aplikace -certifikáty protože nemohu mít na 2zařízeních 1certifikat. Je tomu tak?
Ale jake dam "označení" provozovny?? Řešil někdo mobilní provozovnu - eet pro rozvoz zboží a zároveň pro prodejnu?

A rozdělení sazeb DPH do jedné uctenky bude v nejbližší době možné?

Když si dam do obchodních podmínek, že zákazník odesláním objednávky souhlasí se zasláním elektronické uctenky EET, budu "z obliga" a nebudu muset řešit tisk uctenek??

Teprve s eet paskvilem začínáme, tak snad me otázky pochopite.. 🙂
Děkuji Martin

Roman

7 roky ago

Dobrý den, ano, pro EET Plus musíte mít pro dva různé mobily dva různé certifikáty a dvě různé provozovny. Označení provozovny (číslo) Vám vygeneruje daňový portál. Z toho jedna provozovna je mobilní, to daňový portál FÚ umožňuje nastavit. Elektronickou EET účtenku můžete vystavit, pokud zákazník proti tomu nic nenamítá. Pokud by zákazník chtěl EET účtenku na papíře, musíte ji vytisknout, nebo vypsat ručně z aplikace EET Plus, pokud nemáte mobilní tiskárnu.

Pavlik Rašputin

7 roky ago

Chci se poptat
Zakoupil jsem ekasu od O2 prestala fungovat
A při nasledné reklamaci mi paní sdělila že by bylo pro mě nejlepší zakoupit druhou !
Zrušil jsem veškeré smlouvy a přešel na tuto bezvadnou aplikaci snadno nainstaloval
Do sveho telelfonu presto bych radeji mel tuto aplikaci v tabletu ..Muzu aplikaci v telefonu odinstalovat a znovu nahrát do tabletuát
Děkuji za info

Roman

7 roky ago

Díky za pochvalu. Ano, můžete přejít na tablet.
Více informací naleznete v častých otázkách, kapitola "Co dělat, pokud chci použít EET Plus na jiném mobilním telefonu nebo tabletu?".

radek

7 roky ago

co vsechno musi obsahovat uctenka kterou zakaznikovo vytisknu nebo poslu watsapem.
diky

Roman

7 roky ago

Účtenka vygenerovaná aplikací EET Plus obsahuje všechny požadované náležitosti pro EET (FIK,BKP,..). Pozor EET účtenka nenahrazuje daňový doklad. Pokud již nějaký daňový doklad vystavujete, dělejte to jako dřív a pouze přiložte EET účtenku. Pokud posíláte účtenku elektronicky (whatsapp), musí s tím zákazník souhlasit. Pokud nesouhlasí, musíte účtenku vytisknout, nebo ručně přepsat.

Veronika

7 roky ago

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli jde i zkušební verze, EET se mě týká od 1.3.

Roman

7 roky ago

Dobrý den, jakmile nastavíte certifikát v aplikaci EET Plus, účtenky se zasílají na FÚ. Stornovat účtenku můžete zápornou částkou. Nic Vám ale nebrání evidovat EET dobrovolně dříve, alespoň si to v klidu vyzkoušíte. Předpokládám, že 1.3 bude celkem hektický den.

Oleg

7 roky ago

Dobry den, dekuji za skvelou aplikaci. Mam otazku. Aplikace poskytuje jenom 2 moznosti platby - hotove a kartou, ale co mam delat kdyz mam platby treba paypal?

Roman

7 roky ago

Dobrý den, nastavení platby kartou je jen pro vlastní evidenci. Neposílá se to na FÚ. Pokud si v aplikaci EET Plus vygenerujete přehled, budete mít tyto platby odlišené, což se může hodit pro účetní. Pokud tento přehled nepoužíváte, nemusíte u EET účtenky evidovat, že to bylo zaplaceno kartou a to platí i pro PayPal.

Michal

6 roky ago

Dobrý den
Jde v této apce udělat dení uzávěrku nebo i týdení a měsíční? Jen pro moje účeli. Děkuji

Roman

6 roky ago

Dobrý den, v aplikaci EET Plus je napravo nahoře ikonka přehledu tržeb. Po zobrazení dejte tlačítko sdílení a pošlete si přehled sám sobě emailem. Přijde Vám soubor, který si můžete otevřít v Excelu. Podobu přehledu lze konfigurovat v nastavení.

K

6 roky ago

Dobrý den, mám dotaz ohledně uvedené provozovny. Provozovnu nemám, mám e-shop. Ale zúčastňuji se prodeje na trzích, kde je povinnost eet. Bude to tedy chybně nastavené a tudíž se to nebude odesílat na FÚ,
Děkuji za radu.

Roman

6 roky ago

Dobrý den,
na daňovém portálu EET si vytvořte mobilní provozovnu. Číslo této provozovny zadejte přímo do aplikace EET Plus. Poté budete moci jednoduše evidovat účtenky i na trzích.

Maceta

5 roky ago

Dobrý den jak si vyjedu na eet plus uzávěrku. Dekuji.

Roman

5 roky ago

Dobrý den,
nejlepší je nechat si vyjet export účtenek do Excelu. Pak je možné si snadno zobrazit požadované součty.
Více info zde:
https://eetplus.cz/2018/08/12/mesicni-prehledy-trzeb/

Maceta

5 roky ago

To sem udelala ale zobrazí se mi jen několik uctenek ne všechny

Roman

5 roky ago

Tato funkce je dostupná jen pro podporovatele EET Plus (EET v klidu), více info zde:
https://eetplus.cz/podpora-eet-plus/

Pokud nechcete přispět na EET Plus, účtenky naleznete také na daňovém portálu.

Nejnovější příspěvky

EET-Plus-logo-3-w-400px

Kontaktní informace

Ing. Roman Bouchner

eetplus s.r.o.
Bratranců Veverkových 587
Zelené Předměstí, 530 02 Pardubice
IČ: 06675301, DIČ: CZ06675301

DUNS: 49-599-9210

Technická podpora
email: tp@eetplus.cz

EET Plus jednoduše zdarma © 2020. All Rights Reserved.   Design: Ing. Pavel Křivka