Evidence EET venku v zimě

Do ČR přišla zima. Není přijemné celý den stát venku a k tomu ještě evidovat EET. Následující tipy vám můžou pomoci:

  • Rukavice na dotykový displej mobilního telefonu. Umožní snadno ovládat mobilní telefon s aplikací EET Plus zdarma.
  • Možná lepší a univerzálnější variantou je mít stylus. Používá se jako ukazovátko, se kterým se dá ovládat EET mobilní telefon i v rukavicích. Některé stylusy můžou fungovat jako propiska, případně můžou mít i další užitečné funkce.
  • V zimě mají akumulátory mobilních telefonů menší výdrž. Doporučuji mít sebou vždy záložní power banku. Power banku nabíjíte stejně jako svůj telefon a v případě nouze power banky fungují jako přenosná nabíječka bez nutnosti být na elektrické síti.
  • Dále se může hodin i nabíječka mobilních telefonů do auta.
  • Není od věci mít ještě připravený záložní EET telefon. Může to být nějaký starý vysloužilý Android telefon i bez SIM karty. Je potřeba použít pro každý telefon jiný certifikát.  Nevadí, pokud vystavíte účtenky na různých telefonech, aplikace EET plus umí účtenky jednoduše sloučit do jednoho telefonu . Pak snadno můžete vygenerovat přehledy tržeb z jednoho místa.

 

Zanechte zprávu



Jirka

4 roky ago

Dobrý den, po kontrole finančáku na EET s vaším programem vše v pořádku jediná výtka - hodina odeslání datové zprávy na finančák byla o dvě hodiny později než skutečný čas, v čem může být problém když na tabletu na kterém mám program nainstalovaný je systémové datum a čas v pořádku Děkuji za odpověď.Jirka

Roman

4 roky ago

Dobrý den, pravděpodobně máte v mobilu nastavenou špatně časovou zónu (časové pásmo). Podívejte se do nastavení datumu a času. Mělo by tam být něco jako "GMT+02:00". Nebo zapněte možnost "Automatické časové pásmo".
Dejte vědět, zda to pomohlo, díky.

Nejnovější příspěvky

EET-Plus-logo-3-w-400px

Kontaktní informace

Ing. Roman Bouchner

eetplus s.r.o.
Bratranců Veverkových 587
Zelené Předměstí, 530 02 Pardubice
IČ: 06675301, DIČ: CZ06675301

DUNS: 49-599-9210

Technická podpora
email: tp@eetplus.cz

EET Plus jednoduše zdarma © 2020. All Rights Reserved.   Design: Ing. Pavel Křivka