Co je to EET certifikát a jakým způsobem certifikát získat?

Tip: Potřebujete jen obnovit EET certifikát? Podrobný návod jak obnovit certifikát zde.

Tip: Chcete se podívat na video? Video jak zprovoznit EET za deset minut zde.

Certifikát je počítačový soubor. Certifikát je něco jako klíč, který je potřeba k odemčení dveří do EET. Jakmile máte certifikát, můžete vystavovat účtenky pomocí aplikace EET Plus zdarma.

Certifikát získáme zdarma na daňovém portálu. Musíme ale mít k daňovém portálu přístup, tedy znát naše jméno a heslo. Pokud nemáme přístup do daňového portálu, musíme ho získat. Zde je návod k získání přístupu do daňového portálu.

Jakmile jsme získali přihlašovací údaje do daňového portálu, můžeme získat certifikát, který je bohužel pro práci s EET nutný. Následující návod krok za krokem popisuje, jak certifikát co nejjednodušeji získat. K získání tohoto certifikátu můžete použít klasické PC, nebo také můžete rovnou z mobilního telefonu, či tabletu.

Pokud již máme přihlašovací údaje, sebereme odvahu a přihlásíme se jménem a heslem do daňového portálu. Zde klikneme na "Správa údajů evidence tržeb".

prihlaseni

Aby to nebylo úplně jednoduché, nejdříve musíme vytvořit provozovnu. Klikneme na "Provozovna"

provozovny

Dále klikneme na "Založit provozovnu". Ve formuláři musíme vyplnit požadované kolonky. Po úspěšném založení provozovny se nám zobrazí číslo provozovny. Toto číslo si někam zapíšeme, protože ho budeme později potřebovat.
Když máme provozovnu úspěšně založenou a máme její číslo, vrátíme se zpět na na evidenci tržeb.

evidencetrzeb

Nyní si můžeme vytvořit konečně ten tolik potřebný certifikát. Klikneme na "Certifikáty".

Nahoře klikneme na "Nový certifikát".
Klikneme na "Vytvořit žádost v prohlížeči".
Zvolme si libovolné heslo, které ale nesmíte zapomenout, protože ho budeme později potřebovat.
A klikneme na "Odeslat žádost".
Poté klikneme na "Vytvořit exportní soubor" a zadáme znovu heslo, které jsme si před chvíli zvolili. Následně se nám soubor s certifikátem uloží na počítači.

Výsledkem našeho snažení je:

  • Soubor s certifikátem p12 na našem počítači.
  • Heslo k certifikátu, které jsme si zvolili.
  • Číslo provozovny, které nám bylo přiděleno.

Uff, myslím, že složitěji to udělat na daňovém portálu nešlo.

Dále už jen zbývá si stáhnout certifikát p12 do telefonu.

A nezapomeňte se také podívat na časté otázky a odpovědi k EET Plus.

Zanechte zprávu



Jana

6 roky ago

Dobrý den, ráda bych používala vaši aplikaci ale bohužel nechce vůbec komunikovat. Certifikat mám stažený ale do aplikace to nejde s tim pádem se nemohu posunout dal.

roman

6 roky ago

Zkuste prosím aktualizovat verzi z Google Play (na verzi 1.2).

Pavel Šíla

6 roky ago

Vážený pane,
Pokud Vaše aplikace bude fungovat, tak je ve své jednoduchosti naprosto geniální a jsem rozhodnut přispět Vám na podobné aktivity, nebo další vývoj, třeba formou sponzorského daru. (Ještě před zavedením EET 😉 )
Přesto bych velmi uvital rozšířenou funkci přehledu počítaných čísel, případně, vzhledem k ppod složitosti evidenčního čísla účtenky, možnost jej poslat např. formou SMSky.
S pozdravem
P.Šíla

Roman

6 roky ago

Dobrý den
Děkuji:) Rozšířený přehled chystám, sms lze použít ke sdílení účtenky, bohužel délka účtenky je dost nepraktická, nevejde se do jedné SMS.

Miroslav Malina

6 roky ago

Dobrý den, prosím o radu.
Mám dvě provozovny, lze toto nějak v této aplikaci nastavit? Pronajímám dva objekty pouze v sezóně a vystavím jen pár desítek dokladů ročně.
Děkuji. Míra.

Roman

6 roky ago

Dobrý den
Můžete mít v telefonu dva certifikáty a ty přepínat. Pozor, při změně certifikátu nesmíte zapomenout změnit i správně číslo provozovny. Nevýhodou je, ze přehled v aplikaci EET Plus pak bude za obě provozovny současně. Časem přidám do aplikace nějaké jednodušší přepínaní mezi provozovnami.
Alternativou je koupě druhého telefonu. Nejlevnější nové Android telefony jsou pod 2000Kč.

Luděk R.

6 roky ago

Zdravim Romane,
jen detail - cetifikat neni vazan na provozovnu. V pripade tazatelky by bylo mozne prepinat pouze cislo provozovny a evidovat stale stejnym certifikatem, jen by bylo fajn, kdyby v aplikaci bylo prepnuti sviznejsi (na mem telefonu trva vyhledani certifikatu dlouho), nebo nastaveni provozovny o kousek "bliz".
Jinak EET+ je super prace, diky za ni.
LR

Tomáš

6 roky ago

zdravím, jaký cenově přijatelný telefon pro EET doporučujete a s jakým softverem ? díky za radu...T

Roman

6 roky ago

Musí to být Android telefon (tablet) verze 4.4 a vyšší. Zkuste se podívat na tento seznam. Před nákupem se podívejte na recenze.

Luděk R.

6 roky ago

A ještě jeden komentář - celý proces vydání certifikátu je možné provest přímo na tlefonu z web prohlížeče. Portálová aplikace umožní generovat certifikát a stáhnout ho. Pak je bez dalších komplikací dostupný přímo k importu do aplikace. Možná by stálo za to zmínit tuhle možnost v postupech.

Jirka M.

6 roky ago

Dobrý den. Mám problém s importem certifikátu. Pokud vložím soubor a dám importovat, tak mi to sdělí, že v prvním řádku je špatný počet sloupců a v druhém taky. Kde jsem udělal chybu? Děkuji za odpověď

Milan B.

6 roky ago

Dobrý den - používám mobil jako pokladnu ale po projít i všech kroku v mobilu pro otevření souborů p12 zadání čísla fu mi to na závěr napíše - gratulujeme vše proběhlo ok a jedeme naostro tak po odeslání účtenky na fu se objevi červené problém s fu - už to zkouším 4 den a výsledek 0
- mobil je Samsung note
- dochází mi už síla a nervy
- diky za radu
- mb

Roman

6 roky ago

Dobrý den. Pravděpodobně máte špatné číslo provozovny (pobočky). Nejčastěji to bývá číslo "11", to vám vygeneruje daňový portál. Pokud máte číslo pobočky dobře s stále to nefuguje, pošlete mi email a podívám se na to.

Macik

6 roky ago

Dobry den je to uzasne ze ta moznost je....prosim vas nemusim pouzivatbzadne eet pokladny?mam chytry telefon note 7
Jeste prosim.jakou mam.zvolit tiskarnu malinkou?dekuju moc

Roman

6 roky ago

Dobrý den, nemusíte si pořizovat EET pokladnu, stačí chytrý telefon a EET Plus. Nemusíte si ani pořizovat tiskárnu. Pokud ji ale chcete, mám zkušenost s tiskárnou CASHINO PTP-II Bluetooth. Je levná a malá. Je vhodná ale jen pro malé množství účtenek. Nainstalujte si aplikaci pro tisk na bluetooth tiskárně. Spoustu dalších informací naleznete v častých otázkách.

Michal

6 roky ago

poděkování za aplikaci zde bylo mnohokrát, já bych především poděkoval za návod k vytvoření certifikátu.
holt web finanční správy je asi pro odborníky a ne pro lidi

takže mám všechno zprovozněno / krom tiskárny - s tou budou pokusy následovat /, ale mám dotaz
ona se ta kalkulačka nedá moc jako kalkulačka použít, protože se "neposouvá"
tzn. vidím jen 30+30+12+1 a dál už nic
telefon Samsung J5, verze 2016 , android 6.0
díky

někde jsem tu v diskusi četl, že probíhají úpravy ohledně možností sazby DPH, bude tedy nějaký upgrade ?
mám do března čas

a malé upozornění pro ty, co si chtějí jít autentizační údaje vyzvednout osobně - nemají datovku
VYRAŽTE HNED, sepíší s Vámi formulář 3xA4, který je třeba asi 10x podepsat
čili není to na 5minut

Roman

6 roky ago

Díky, rád jsem pomohl. Posouvání čísel budu muset upravit. Co se týče DPH, aplikace EET Plus umožňuje volit pouze jednu sazbu DPH na jednu účtenku. Chtěl bych časem umožnit více sazeb na jedné účtence, ale je s tím dost práce, takže teď nedokažu říci, kdy to bude.

Michal

6 roky ago

Já děkuji
ano, to s DPH vím, právě že se nám vyskytují obě sazby
tak zatím pojedeme na kalkulačce vedle a bude.

Zdenek

6 roky ago

Prosím o info jak instalovat na BlackBerry 10 umí android. Dekuji

Roman

6 roky ago

S BlackBerry nemám zkušenosti, takže přesný návod dát nemůžu. Pokud nemáte Google Play, a nechcete nic od Google instalovat, můžete zkusit nainstalovat obchod SlideME, tam je EET Plus také umístěná. Odkaz na EET Plus na SlideME. Dejte vědět, zda se to povedlo.

Derfl

6 roky ago

Dobrý den
Je možné aby z jednoho pokladního systému, který má stažený jeden certifikát a má v sobě rozlišený dvě pobočky dle ID provozovny se stahovaly do EET správy data odděleně za dvě pobočky. Dále jsem se chtěl ještě zeptat když na pobočce používám dva pokladní systémy a dva různé certifikáty ale mají stejné iD provozovny tak jestli EET správa bude data sčítat a vést jako za jednu provozovnu.
Díky

Roman

6 roky ago

Dobrý, den, ano. Při odeslání EET se posílá číslo provozovny. V aplikaci EET Plus můžete číslo provozovny na jednom telefonu přepínat. FÚ to pak rozlišuje dle čísla provozovny. Certifikát slouží především k přihlášení, aby FÚ věděl že jste to vy. Takže FÚ by to měl sčítat a vést na jednu provozovnu, i když to posíláte z různých systémů.

Petr

6 roky ago

Romane, smekám, jste skutečně frajer...zkušební EET+ funguje skvěle - ok !!! Podporu pošlu....!

Prosím laskavě o info:

1, dvě malé firmy pojedeme pod jedním tabletem, dva uživatelé - ...tisk přes tiskárnu Xerox již jede ok!

-pokud je jedna firma Neplátce DPH, uvádí na účtence neplátce svoje dič i ič nebo jen ič ?

2, Jak nastavit číslo účtenky od určitého čísla aby navazovalo na již naši běžící řadu roku 2017?

3, Označení pokladního zařízení pro dvě různé firmy
v jedné provozovně na stejné adrese bude stejné?

4, předpokládám, že pokud se prodá více kusů zboží se stejným DPH, stačí narazit součet s DPH jako jedno číslo (např. 4x 150.-) tedy jen 600,- ? Daňový doklad dostane zákazník z našeho stávajícího systému k EET* účtence...

Zdraví Petr

Roman

6 roky ago

Díky moc:) K otázkám:
1) FÚ vyžaduje, aby na EET účtence bylo vždy DIČ a to nezávisle na tom, zda jste plátce DPH či nikoliv. IČ není povinné. Proto na EET účtence není.
2) To zatím nastavit nelze a ani není potřeba. Dle metodiky EET je důležité, aby číslo bylo unikátní.
3) Ne, označení pokladny se automaticky generuje k certifikátu. Například k Vašemu DIČ se přiřadí kód ABCD. Poté kód účtenek začíná na ABCD, číselná řada je ABCD-čislo a označení pokladny je ABCD-EETPlus. Druhá firma to má obdobně, akorát kód ABCD je jiný. Tím je zaručena unikátnost jak to požaduje FÚ a Vy nemusíte nic řešit s nastavováním.
4) Ano, stačí součet, pokud všechny položky jsou ve stejné sazbě DPH. EET účtenka není daňový doklad, tak tam nemusí být popis zboží a rozepsané DPH.

Petr

6 roky ago

Děkuji za vyčerpávající info.....jen na vzorové účtence
http://www.etrzby.cz/assets/cs/prilohy/vzorova_uctenka.pdf je ič uvedené... jinak vše sedí...ještě jednou dík. Petr

Roman

6 roky ago

Na vzorové účtence jsou z pohledu EET důležité podbarvené položky, ke kterým vede šipka. Ostatní věci tam mohou být, ale nemusí. Takže například DIČ tam musí být vždy, IČ je nepovinné.

Jírová

6 roky ago

Dobrý den,

mám problém. Ani po registraci v EET a následné tvorbé provozny, nemám nabídku certifikátů. Mám zde ppuze napsáno, že jakožto neplátce DPH nemám možnost získat certifikát.
Chci se tedy zeptat, jak mám propojit vše s profi účtenkou a následně tiskárnou, když po mne všude požadují číslo certifikátu? Děkuji Jírova

Roman

6 roky ago

Dobrý den, s profi účtenkou Vám bohužel nepomůžu, musíte kontaktovat přímo výrobce software. Neplátci DPH mají možnost, jako ostatní, získat certifikát na daňovém portálu. Aplikace EET Plus po Vás číslo certifikátu nepožaduje.

Jírová

6 roky ago

Ano, ale já v daňovém portálu nemám možnost získání certifikátu.
Volala jsem i na finanční úřad, kde mi řekli, že se s takovou chybou nesetkali.
I po zaregistrování provozovny, se mi nevytvořila nabídka certifikátu a místo toho mám pouze větu, že jakožto neplátce DPH nemám nárok na certifikát. Proto se obracím zde, neboť se jedná o chybu daňového portálu.

Roman

6 roky ago

Tyto stránky nepatří k daňovému portálu, zde se řeší aplikace EET Plus, která je zdarma. Tyto stránky jsem založil jako pomoc pro ty, kteří se ztrácejí v džungli EET, nemám nic společného se státní správou. Pokud daňový portál má chybu, musíte to řešit přímo s finančním úřadem. S tím Vám bohužel tady pomoci nemůžu.

Lenka

6 roky ago

Dobrý den, mamka má stejný problém. Zatím ji nikdo nepomohl - na finančním úřadu ani jinde. Vyřešila jste prosím nějakým způsobem? Pokud ano, můžete mě kontaktovat na bublegum@centrum.cz, naopak můžu podat informací jak se to případně vyřešilo.

Roman

6 roky ago

Dobrý den, zkuste vygenerovat certifikát znovu.

Radka

6 roky ago

Dobrý den, mám dvě provozovny, musím mít i dva certifikáty pro každou zvlášť??? Dekuji

Roman

6 roky ago

Dobrý den. Podívejte se sem, trochu jsem ten text upravil: https://eetplus.cz/caste-otazky-a-odpovedi/ Pokud jsem to napsal nesrozumitelně, ptejte se.

Petr

6 roky ago

Dobrý den,koupil jsem místo pokladen dva malé tablety android 4,4 KitKat 512 RAM a nelze do nich certifikát stáhnout,už jsem na nervy a nikdo neporadí.Nevite co s tím?Vaší super apku jsem úspěšně instaloval:-)děkuji moc
Petr

Roman

6 roky ago

Dobrý den, postupujte dle návodu zde: https://eetplus.cz/2016/10/09/eet-certifikat-do-telefonu/. Pokud se i přesto nepodaří, napište co jste konkrétně zkoušel a co přesně nefungovalo.

Tyulková

6 roky ago

Dobrý den.
Kde seženu Název uživatele?
Zkusila jsem podací číslo, název společností, email a všechno možné ale nic nevyhovuje.
Děkuji za rychlou odpověď.

Roman

6 roky ago

Název uživatele a heslo dostanete na FÚ, pokud jste tam byla osobně. Další informace zde http://eetplus.cz/2016/09/20/jak-zacit-s-eet/

Milan

6 roky ago

Dobrý den.Při vytváření certifikátu jsem nezadal založení provozovny a certifikát jsem již nainstaloval do pokladního zařízení.Jak mám postupovat abych chybu napravil.Děkuji za odpověď.

Roman

6 roky ago

Dobrý den, zkuste založit na daňovém portálu provozovnu a číslo provozovny zadejte do EET Plus.

Walter Pisk

6 roky ago

Hezký den, vaši aplikaci již používám od ledna 2017 s jednou provozovnou. Nyní potrebuji přidat další provozovnu. Na daňovém portálu tedy přidám další provozovnu a vygeneruji nový certifikát. Jaký je prosím následný správný postup, aby zůstala zachována v aplikaci data evidovaných tržeb s původní provozovnou? Je potřeba jen odstranit původní certifikát a nahrát do telefonu nový s oběma provozovnami + jej vyhledat v aplikaci? Děkuji a zdravím. Walter Pisk

Roman

6 roky ago

Dobrý den, nový certifikát kvůli nové provozovně nepotřebujete. Na daňovém portálu vytvořte novou provozovnu. V EET+ dejte menu, poté "Změna provozovny", poté menu, poté "Přidat provozovnu".

Walter Pisk

6 roky ago

Velice děkuji za bleskovou odpověď. Přeji hezký den!

Michal

5 roky ago

Dobrý večer mám takový dotaz, jak mám stáhnout certifikát vím ale když ho stáhnu nemám ho v příponě P12 a nevím jak to mám udělat abych to v té příponě měl .... Nějaké návody jak na to ?

Roman

5 roky ago

Dobrý večer, problém možná je, že daňový portál umožňuje stáhnout p12 jen na jeden pokus. Poté už nabízí jen cer soubor. Zkuste si vytvořit nový certifikát.

Věra Podhorníková

5 roky ago

Přeji hezký den,
Pracuji jako masérka ve své provozovně,ale současně vyjíždím jako mobilní masér za zákazníky.
1.Je možné mít jenom jeden certifikát a přepínat mezi provozovnami.
2.Stačí mi dvě provozovny?Jedna by byla na kamennou provozovnu a druhá na mobilní provozovnu.Za zákazniky však jezdím na různá místa.
Děkuji za odpověď
Podhorníková Věra

Roman

5 roky ago

Dobrý den,
1) Ano, jednoduše přepnete provozovnu v menu (tři tečky nahoře napravo).
2) Ano.

Veronika

5 roky ago

Dobry den mam stazene eetplus i certifikat v mobilu s koncovkou p12 a stejne mi to certifikat stale nedari propojit,uz nevim co s tim. DIKY

Roman

5 roky ago

Dobrý den, zkuste metody popsané zde:
https://eetplus.cz/2016/10/09/eet-certifikat-do-telefonu/

lupen

5 roky ago

je aplikace i na apple

Ivana

5 roky ago

Dobrý den, prosím o radu. Nedaří se mi nastavit certifikát. Nedělám to poprvé, ale teprve na tomto telefonu mám problém ...Lenovo P70. Certifikát mám vygenerovaný stáhla jsem ho všemi vámi doporučenými způsoby, emailem, vygenerovaný přímo v mobilu přes Chrome i přenosem USB kabelem. Aplikace píše stále, neplatný certifikát nebo chybné heslo. Dokonce jsem Appku i odinstalovala a znovu čistě nainstalovala. Původní certifikát vždy odmazu, nechám jen jeden. Nejde mi to do hlavy, kde je chyba. Prosím o radu.

Lenka Nguyenová

5 roky ago

Dobrý den,

měla bych dotaz, jestli-že už mám jeden platný certifikát, ale jelikož nemohu najít ten klíč, je nejspíš třeba požadat o nový. Je nutné tedy zneplatnit ten minulý certifikát? A když ho pak zneplatním, stane se něco?

Roman

5 roky ago

Dobrý den,
vytvořte si na daňovém portálu nový certifikát. Ten si nastavte. Pokud vše funguje jak má, můžete starý certifikát zneplatnit. Zneplatněný certifikát již nelze znovu použít. Certifikát zneplatňovat nemusíte, ale dopručuji to kvůli bezpečnosti.

Pavel

5 roky ago

Dobrý den,

nezobrazuje se mi možnost vygenerovat certifikát, jak je to možné ? Provozovnu jsem si zaregistroval

Děkuji

Roman

5 roky ago

Dobrý den,
nahoře je potřeba kliknout na "Certifikáty" a poté "Nový certifikát", také nahoře. Nabídka by se měla zobrazit. Pokud ne, kontaktujte přímo podporu pro daňový portál.

Vendula Navrátilová

4 roky ago

Dobrý den,
Nemohu najít kam se mi certifikát uložil na PC, když nechám volbu automaticky vybrat úložiště certifikátů. Můžete mi prosím poradit?
Děkuji
Vendula Navrátilová

Roman

4 roky ago

Dobrý den, stáhněte si soubor, který má příponu p12 z daňového portálu. Na tento soubor neklikejte. Pravděpodobně bude mezi ostatními staženými soubory z internetu, tedy v C:\Users\Jméno uživatele\Stažené soubory.

Juraj Ďurajka

3 roky ago

Dobrý den. Potřebuji oživit eet plus v novém telefonu. Na FÚ jsem dostal nové heslo ale nevím jak dál. Co dělám všechno špatně. Starý tel jsem nechal synovi, který vše odinstaloval ale prý eet plus nějak obnovil. Tak jsem to tenkrát řešil smskama pro zákazníky. Na FÚ je to ok. Musí snad ze starého tel odinstalovat eet plus aby se nový dal přihlásit? Děkuji

Roman

3 roky ago

Dobrý den,nemusíte nic odinstalovat. Na nový telefon nainstalujte EET Plus.
Poté do aplikace EET Plus vložte certifikát z daňového portálu. Přesný postup naleznete zde:
https://eetplus.cz/2019/08/24/pozor-na-omezeni-platnosti-eet-certifikatu/

Pak budete moci vystavovat EET účtenku.
Můžete si dokonce obnovit účtenky ze starého telefonu, i když už je to tam odinstalované. Jednoduchý postup je popsán zde:
https://eetplus.cz/2017/07/11/obnoveni-uctenek/

František Pikhart

3 roky ago

Faktura

Miloš Klekner

3 roky ago

Dobrý den. Můžete mi poradit ......
OBUV DAHL TOK s.r.i
Miloš Klekner

Roman

3 roky ago

Dobrý den, rád poradím. Pište na tp@eetplus.cz

Pavel

3 roky ago

Dobrý den.
Zkouším a pořád mi to nejde.
Je tu nějaká dobrá duše co pomůže? Je to na taxi.
Jsem z Prahy a rád přijedu.
Moc děkují

Roman

3 roky ago

Dobrý den, co přesně Vám nejde? Napište, kde jste se "zasekl".

Josef Jedlička

3 roky ago

Dobrý den, již mám autentizační údaje od FU, ale nevím si rady s přihlášením.
Údajně mi s tím dokážete, za mírný poplatek pomoci?

Roman

3 roky ago

Dobrý den,
zde je kontakt na EET asistenty, kteří Vám pomůžou:
https://www.eetplus.cz/2016/10/14/eet-pomoc-sos/

Případně tady je podrobný návod krok po kroku (pokud to zkusíte sám):
https://eetplus.cz/jak-zacit-s-eet/

Roman Peter

3 roky ago

Dobrý den chtěl bych vaši aplikaci užívat jako taxikar s povinností eet. Můžu poprosit o pomoc s nastavením a rozjetim eet. Teda pokud to pro podnikání taxislužby jde.
Děkuji a s pozdravem
Peter

Roman

3 roky ago

Dobrý den,
ano, je možné EET Plus použít pro taxi. Podívejte se na video zde:
https://youtu.be/Q36LCWXXFBc

Julie Honomichlova

3 roky ago

Dobry den,dnes jsem se uspešně zaregistrovala..mam nehtove studio a zajima mne jestli musim uctenku poslat kazde zakaznici,nebo jen na vyzadani..eviduji se odeslane uctenky?Diky za odpoveď.

Roman

3 roky ago

Dobrý den, EET účtenku musíte zaevidovat vždy za každých okolností. Po vystavení EET účtenky se můžete zeptat, zda ji zákazníce chce poslat. Pokud ji nechce poslat, tak nemusíte posílat. Pokud by zákaznice trvala na papírové účtence, tak ji vytisknete. Pokud nemáte tiskárnu, tak v tomto případě musíte účtenku kompletně přepsat. Předpokládá se, že takových zákazníků moc nebude, ale je potřeba vědět, že zákazník má právo na papírovou, pokud si ji vyžádá.

Odeslané účtenky se evidují. Můžete si nechat například vygenerovat přehledný Excel soubor.

Jirina dunkova

1 rokem ago

Memory major pyn

Andrea

1 rokem ago

Dobrý den mám vaši aplikaci na eet ale bohužel mi nejde stáhnout celtifikat děkuji Kašubová

Roman

1 rokem ago

Dobrý den,
můžete prosím napsat podrobněji, co nefunguje? Nelze stáhnout certifikát z finanční správy? EET je nyní nepovinné, můžete použít tuto aplikaci, která nepotřebuje certifikát EET:
Elementary POS

Oleg

55 minutami ago

Dobrý den, mám nový telefon, vytvořil jsem si nový certifikát, stáhnou jsem ho do telefonu, ale eetplus nemůže ho najít. Co dělat?

Roman

6 minutami ago

Dobrý den, doporučuji přejít na novou aplikaci Elementary POS:
https://elementarypos.com/cs/jednoducha-pokladna
Tato pokladna nevyžaduje certifikát.

EET již není povinné a bude od 1.1.2023 odpojeno.

Nejnovější příspěvky

EET-Plus-logo-3-w-400px

Kontaktní informace

Ing. Roman Bouchner

eetplus s.r.o.
Bratranců Veverkových 587
Zelené Předměstí, 530 02 Pardubice
IČ: 06675301, DIČ: CZ06675301

DUNS: 49-599-9210

Technická podpora
email: tp@eetplus.cz

EET Plus jednoduše zdarma © 2020. All Rights Reserved.   Design: Ing. Pavel Křivka